Ghostattack » Specials » Desserts

Recepten voor toetjes

Wil je graag een origineel toetje na het eten? Of liever een lekker sausje over je vanille-ijs? Van pindakaasijs tot toffee-saus, het recept vind je hier!

Bijzondere desserts

Soms wil je graag een bijzonder dessert in plaats van simpel yoghurt of vanille-ijs. Vaak vind je dan de moeilijkste recepten met ingrediënten die heel duur zijn of bijna nergens te verkrijgen. Dat is nou net wat je niet wilt. Een dessert hoeft niet per definitie heel duur of moeilijk te zijn om bijzonder en lekker te zijn. Een bijzonder dessert dat ook nog lekker is, is vaak eenvoudig. Door zijn eenvoud maakt het het dessert weer bijzonder. Creativiteit is natuurlijk ook erg belangrijk, want zonder creativiteit kun je je borden niet leuk opdienen of kun je geen leuk idee bedenken.

Origineel

De recepten die je hier vindt zijn simpel, lekker en leuk. Ze zijn erg origineel en daardoor ook direct bijzonder. Stuk voor stuk zijn het absolute aanraders voor een leuke gelegenheid. Zoek eens een origineel recept voor een uitgebreide kerstavond, een jubileum of misschien wel een bruiloft. Je kan het zo gek niet bedenken, je valt in ieder geval altijd op met een nieuw en onbekend recept.

Toppings en sausjes

IJs, cakejes, taart en sorbets met een lekker sausje of topping. Wie wil dat nou niet? Lekkere recepten om zelf een sausje of topping te maken voor over je dessert, die vind je hier.
Knapperig pindakaasijs

Knapperig pindakaasijs

Als je gek bent op pinda's of pindakaas, dan is dit recept echt iets voor jou! Er zitten veel pinda's in en je kunt het lekker knapperig maken. Misschien wil je nog een variant? Pindakaasijs met witte…

Chocoladebananen

Een lekker stukje bevroren banaan met een jasje van knapperige chocola. Makkelijk te maken en erg leuk voor de kinderen! Je kan er alle soorten chocola voor gebruiken.
Fruitblokjes en fruitlolly's

Fruitblokjes en fruitlolly's

Fruitblokjes en fruitlolly's zijn heerlijk in de zomer. Ze zijn makkelijk te maken en er zitten weinig suiker en kleurstoffen in. Ideaal voor de kinderen!
Gepubliceerd door Ghostattack op 12-02-2012, laatst gewijzigd op 27-09-2014. Het auteursrecht (tenzij anders vermeld) van deze special ligt bij de infoteur. Zonder toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden.